Hos Supreme Autoservice, din bilverkstad i Malmö, kommer alltid kunden i första hand. För oss är en nöjd kund viktigast. Vår idé med bilverkstaden är att det skall fungera som ett alternativ till en märkesverkstad. Våra priser är minst 20 % lägre utan att vi för den skull kompromissar med kvaliteten.

Vad gör vi?

Vi utför samma service/reparation/felsökning på din bil som märkesverkstaden, helt enligt de punkter, normer och rekommendationer som din bilfabrikant har uppgett. Vår datautrustning täcker 99 % av bilparken. Detta ger oss möjligheten t.ex. att:

  • Släcka servicelampor
  • Felsöka bilens styrenheter
  • Göra grundinställning på diverse styrenheter
  • Släcka motor/ABS/Airbag - lampor

Garanti

Vi erbjuder samma garantier som auktoriserade bilverkstäder och jobbar enligt konsumentlagens riktlinjer.

Vilka är vi?

Proffsen som ni kunder har valt som er mekaniker har över 25 års erfarenhet inom bilbranschen. Vi håller oss löpande uppdaterad genom utbildningar inom branschen. Så om det är BMW, Mercedes eller Zastava, det minsta ni kan räkna med är kvalitet.

Vad är det som skiljer oss från andra verkstäder? Oavsett om du ringer oss eller träffar oss i verkstaden, möts du av professionella mekaniker som är redo att uppfylla dina behov, små eller stora. Vi sätter stor vikt vid att lösa alla problem som din bil drabbats av på ett professionellt sätt och använder oss endast av beprövade och godkända arbetssätt och produkter.

Har vi inte kunskap till något jobb tackar vi nej istället för att förstöra. Du kommer alltid att få ett pris som håller sig till reparationsavtalen som är gjorda mellan dig och oss. Om bilen har div. andra defekter vill vi naturligtvis alltid göra dig uppmärksam på detta.