Supreme Autoservice Logo

Våra tjänster

Vi erbjuder olika tjänster inom bilservice i Malmö med omnejd.

Bilservice

Boka en tid för bilservice hos Supreme Autoservice i Malmö - vi hjälper dig med allt som en bilägare behöver!

Bromsservice

Problem med bromsarna kan vara akuta & kräva omedelbart bromsbyte. Vi hjälper dig med felsökning av ditt bromssystem.

AC-service

Upplever du att bilens AC har sämre effekt eller inte fungerar alls? I så fall är det tid att lämna in den för AC-service.

Dragkrok

Boka en tid för hjälp med din dragkrok hos Supreme Autoservice i Malmö - vi hjälper dig hela vägen!


Däckbyte

Vi kan hjälpa dig byta däck & vägleda dig om du behöver köpa nya. Vi har koll på stora däckmärken och vad man ska tänka på för att förlänga däckens livslängd.

Däckhotell

Vill du att dina däck ska må bra i optimal miljö? Låt dem checka in på vårt däckhotell i Malmö. Vi håller dina däck i gott skick och du slipper ordna däckförvaring själv.

Släcka 2:or

Har du redan en 2:a från besiktningen ser vi till att släcka dina 2:or. Tveka inte att kontakta oss eller boka en tid.

Bilvärdering

Dags att köpa eller sälja bil? Nyckeln till att göra en bra affär är att ha koll på bilens värde. Hos oss kan du få erfaren hjälp med din bilvärdering.

Bilbärgning

Hos oss kan du få effektiv bilbärgning för personbilar och lätta lastbilar på upp till 3,5 ton. Mån-tor 8.00 - 17.00 och Fre 8.00 - 15.00.

Motordiagnos

Vi har lång erfarenhet av olika bilmotorer och motorfel. Erfarenheten är ovärderlig när du anlitar oss för att göra en motordiagnos.

Hjulinställning

Hos oss kan du få hjälp om du behöver kontrollera & justera bilens hjulinställning. Vi har den kompetens & utrustning som krävs för att balansera hjulen snabbt & effektivt.

Växellåda

Det är inte ovanligt att du som bilägare någon gång kommer stöta på problem med växellådan. Vi har hjälpt många kunder att åtgärda problem med sin växellåda.

Fram- & bakvagn

Upplever du problem med väghållningen, dålig stötdämpning eller hör du konstiga ljud från fram- & bakvagn? Hos oss kan du få professionell hjälp.

Bilbesiktning

Alla bilar måste genomgå en bilbesiktning med jämna mellanrum. Hos oss kan du få hjälp med besiktningen i samband med att du lämnar in bilen för service.

Kamremsbyte

När du ska byta kamrem i Malmö är du välkommen till oss på Supreme Autoservice. Hos oss får du både tjänster och bildelar av hög kvalitet.

Boka / begär offert hos vår bilverkstad

Våra tjänster