Behöver du hjälp med bilbärgning? Ibland händer det att du som bilägare råkar ut för en olycka, ett motorhaveri, fått punktering eller någon annan typ av allvarligt problem som gör att du behöver väghjälp. Då är lösning att bärga bilen och transportera den till en lämplig plats.

En person kopplar in en bil inför bilbärgning i Malmö

Är du i behov av starthjälp?

Hos oss på Supreme Autoservice i Malmö kan du få få effektiv hjälp. Vi erbjuder bilbärning för personbilar på upp till 3.5 ton. Främst arbetar vi i Malmö med omnejd, men vid behov tar vi oss an längre sträckor.

Prisvärd bilbärgning Malmö

Vi erbjuder bilbärgning för:

  • Personbilar
  • Lätta lastbilar
  • Tungbärgning upp till 3,5 ton

Vårt arbetsområde är huvudsakligen Malmö och hela Skåne, men kör även längre sträckor.

En bilbärgning på en väg

Våra priser för bilbärgning

Bilbärgning inom det inramade området i kartan

Pris: 1 295 kr*

*priset gäller för personbilar upp till 2t inom Malmö

  • Som står på gatan
  • Som kan rulla och svänga fritt
  • Som har luft i däcken
  • Där dörrarna kan öppnas
Karta över område som vi utför bilbärgning för starthjälp

Öppettider:

Måndag till torsdag 8.00 - 17.00, Fredagar 8.00 - 15.00

För andra priser och tider är ni välkomna att kontakta oss via telefon eller e-post.

Välj rätt vid bilbärgning i Malmö

Fördelarna med en professionell bärgare

Att överväga att spara pengar genom att be en vän om hjälp kan kännas lockande, men bärgning är en komplex uppgift. Det kräver både rätt fordon och utrustning för att säkerställa att bilen inte skadas. Våra erfarna bärgare i Malmö hanterar varje uppgift med expertis och garanterar din bils säkerhet.

Mer än bara bärgning

Utöver att snabbt bärga ditt fordon kan vårt team även bistå med felsökning. I en del situationer kan det vara så att bilen snabbt kan fås igång igen. Om så inte är fallet, står vår moderna verkstad redo att erbjuda ett brett spektrum av tjänster, så att din bil kan vara tillbaka på vägen så snart som möjligt.

Kontakta Supreme Autoservice dygnet runt

Med vår expertis står vi redo att hjälpa dig oavsett situation. Släpp oron och kontakta oss på Supreme Autoservice när du behöver hjälp med bärgning eller annan vägassistans. Vi hjälper dig.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar det att bärga en bil?

Hos Supreme Autoservice i Malmö erbjuder vi konkurrenskraftiga priser för bilbärgning. Exempelvis, bärgning inom ett specifikt område i Malmö för personbilar upp till 2t kostar 1 295 kr. För specifika priser och detaljer, vänligen kontakta oss.

Vart ringer man om man behöver bärgning?

Om du behöver bärgning i Malmö eller dess omnejd, ring Supreme Autoservice. Vi finns tillgängliga dygnet runt för att ge dig den hjälp du behöver.