Supreme Autoservice Logo

Bilbesiktning Malmö

Vi erbjuder bilbesiktning hos oss i Malmö

I Sverige är regelbunden bilbesiktning ett krav för alla fordon. På Supreme Autoservice i Malmö, erbjuder vi stöd och hjälp, antingen via rutinmässig service eller om du behöver en ombesiktning eller efterkontroll från att ha fått anmärkningar. Vi utför varje inspektion med noggrannhet för att säkerställa att din bil uppfyller alla krav gällande lagar och regler.
En äldre bil på en bilverkstad efter en bilbesiktning, Malmö
Supreme Bilverkstad vägbeskrivning

Välkommen till Supreme Autoservice Bilverkstad

Öppettider:

Vi finns även på

Vad är syftet med bilbesiktning?

Bilbesiktningar utförs för att säkerställa trafiksäkerheten i Malmö och i hela landet, genom att förebygga risken med farliga fordon på vägarna. Tänk på konsekvenserna om ett stort antal fordon hade defekta bromsar – det skulle innebära en betydande risk inte bara för bilägare, utan också för passagerare och andra trafikanter.

 

Så även om besiktningen kan upplevas som en börda, är det faktiskt en viktig del av att hålla vägarna säkra för alla. När du besöker en station för besiktning får du bevis på att ditt fordon är säkert att köra. Den som inte besiktigar sitt fordon i tid måste vara beredd på ett automatiskt körförbud.

Bilbesiktning i Malmö hos Supreme Autoservice

Under en bilbesiktning kontrolleras en rad olika saker. Men oavsett om du har en lätt lastbil eller personbil, kan du vara säker på att vi hanterar ditt fordon med största noggrannhet. Vi besiktar fordon upp till 2 800 kg och 3 500 kg för lätta lastbilar. Här följer några viktiga moment under en besiktning om det så är för personbil eller lätt lastbil:

Supreme Autoservice i Malmö bilverkstads besiktningsprotokoll

Dessutom tar vi en titt på bromsledningar, styrsystem och mycket annat. När alla kontroller har slutförts provkörs bilen. Då går det att säkerställa att bromsar och parkeringsbromsen fungerar som den ska. Under en kontrollbesiktning av personbilar görs även en miljökontroll.

Kontakta oss på Supreme Autoservice om du vill boka en tid för bilbesiktning i Malmö!

Boka tid eller besök oss på drop in

Varför välja Supreme Autoservice för bilbesiktning?

Supreme Autoservice är det självklara valet för bilbesiktning i Malmö. Här är varför:

Komplett bilverkstad i Malmö

Förutom bilbesiktning erbjuder Supreme Autoservice en komplett bilverkstad i Malmö. Våra erfarna mekaniker är här för att hjälpa dig med allt från enklare service till mer omfattande reparationer. Vårt team är dedikerat till att hålla ditt fordon i toppskick, vilket garanterar att du alltid är säker på vägarna. Läs mer om alla våra tjänster här.

Kundfokuserad service

Vår station är känd som en av de mest pålitliga stationerna i Malmö. Vår affärsidé bygger på att erbjuda excepionell kundservice och att alltid överträffa kundens förväntningar genom vår kunnighet och transparens. Du kan alltid lita på att vi hanterar ditt fordon med största noggrannhet och omsorg.

Flexibilitet

Om din bil behöver en efterkontroll, erbjuder vi drop in-möjligheter för obokad efterkontroll. Det innebär att du snabbt kan få ditt fordon godkänt och återvända till vägarna utan långa väntetider. Har vi lediga tider så hjälper vi dig omgående, vill du däremot försäkra dig om omedelbar service kan det vara en god idé att boka tid i förväg. Vi förstår att din tid är värdefull och strävar efter att göra processen så enkel som möjligt.

Boka tid eller besök oss på drop in

På Supreme Autoservice strävar vi efter att göra ditt bilunderhåll så smidigt som möjligt. Därför erbjuder vi både tidsbokningar och drop-in-tjänster för din bekvämlighet. För att säkerställa att ditt besök matchar ditt schema, kan du boka besiktning i förväg. Vi erbjuder enkel onlinebokning via vår hemsida. Om du hellre vill komma förbi på drop-in under våra öppettider, eller om du befinner dig i ett oväntat biltrassel, är vår drop-in-service perfekt för dig. I mån av tid kommer vi hjälpa dig direkt på plats. Oavsett vilket alternativ du väljer, ser vi fram emot att tillhandahålla den bästa servicen för ditt fordon på Supreme Autoservice i Malmö. Vi har öppet måndag-fredag, välkommen till oss!

Vanliga frågor och svar

Hur kan jag se när jag ska besikta bilen?

Du kan se när du ska besikta din bil genom att logga in på Transportstyrelsens webbplats eller använda deras app "Mina fordon". Där kan du ange ditt registreringsnummer och få information om nästa besiktningstidpunkt. Alternativt kan du också kontrollera besiktningsperioden i det senaste besiktningsprotokollet eller se informationen på de påminnelser som besiktningsföretagen skickar ut.

När är det dags att besikta bilen?

Det är dags att besikta bilen första gången tre år efter den togs i bruk, därefter två år efter den första besiktningen och sedan en gång per år. Det specifika datumet för din bils besiktning baseras på sista siffran i registreringsnumret.

Vad kostar det att besikta bilen i Malmö?

Pris för att besikta bilen varierar, men ligger vanligtvis mellan 300 och 1000 kr. Kontakta en lokal besiktningsstation för exakt pris.

Vad händer när besiktningstiden gått ut?

Om du inte besiktigar din bil i tid kan du få en avställningsanmärkning och du får inte köra bilen förrän den godkänts via besiktning.

Kan man besikta bilen för tidigt?

Ja, du kan besikta bilen tidigare än utsatt tid. Om det görs mer än en månad i förväg justeras besiktningstiden till ett år efter den tidigare besiktningen.  
Läs mer om vår Bilbesiktning Dölj

Boka / begär offert hos vår bilverkstad

Våra tjänster