Dags att köpa eller sälja en bil? Nyckeln till att göra en bra affär är att ha koll på bilens verkliga skick. Hos oss på Supreme Autoservice i Malmö kan du få hjälp med vår effektiva tjänst för bilvärdering/kontroll inför bilköp eller försäljning. Våra kunniga mekaniker behandlar ditt ärende lika seriöst som om de själva var inblandade i affären.

Analys av en bil inför bilvärdering

Pris från: 1295 kr

Vad som ingår i vår bilvärdering

  • Undersökning av bilens yttre
  • Bilen provkörs
  • Intryck och "känsla" av bilen
  • Detaljerad genomgång av bilen, bland annat motor, underrede, mekanik, inredning mm
  • Teknisk kontroll: undersökning av alla styrenheter och att dataöverföringen fungerar
  • Genomgång av servicehistoriken
  • Sammanfattande slutsats
  • Om det skulle finnas anmärkningar så kommer dessa stå skriftligt på kvittot

*Vi utför inte bilvärderingsintyg

Varför du ska värdera bilen i Malmö

Med en korrekt värdering undviker du otrevliga överraskningar i framtiden och förhandlingarna mellan köpare och säljare underlättas. Ett vanligt problem i samband med bilförsäljningar är att säljaren inte är ärlig angående fel och brister på bilen. Om köparen måste utföra dyra reparationer kan en affär som ser bra ut på papperet förvandlas till en mycket dyr historia. En noggrann bilvärdering minskar riskerna och ger dig ökad trygghet. Det räcker inte att bara lita på säljarens ord, särskilt för den som själv saknar kunskaper om hur bilar värderas. I Malmö finns gott om exempel på besvikna bilköpare som upplever att de har blivit lurade.

Det är heller inte rekommenderat att förlita sig alltför mycket på onlinetjänster som ofta hävdar att de är gratis, bara för att senare ta ut en avgift. Dessutom gör de inte den manuella kontroll och besiktning som krävs för att kunna göra en träffsäker bilvärdering.

Vi på Supreme Autoservice erbjuder en komplett bilvärderingstjänst i Malmö med omnejd som passar utmärkt som kontroll inför ditt bilköp. Tjänsten består av följande delar:

Tjänsten är enkel och bekväm för dig som vill att en erfaren värderingsman gör en objektiv bedömning av bilens värde. Du är välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om tjänsten eller bara vill ha ytterligare vägledning inför ett bilköp.

En man tvättar sin bil inför en bilvärdering