Att bromsarna är livsviktiga är ingen underdrift. Dåligt fungerande bromsar är en stor säkerhetsrisk för dig och dina medtrafikanter. Samtidigt består bromssystemet av många olika komponenter och det räcker att en av dem har problem för att helheten ska bli lidande. På Supreme Autoservice kan vi hjälpa dig att säkerställa att du verkligen kan lita på dina bromsar.

En närbild efter en bromservice i Malmö

Tecken på att du behöver bromsservice

Som bilägare är ett gott råd att vara uppmärksam på förändringar. Kanske kommer ett ljud från bromsarna som du inte hört förut eller kanske känner du att bromsarna inte har samma goda effekt längre. Just för bromsar bör du alltid ta det säkra före det osäkra. Verkar någonting konstigt med dina bromsar går det snabbt att få dem kontrollerade hos oss på Supreme Autoservice i Malmö. Nedan kommer en kort lista som visar när det är aktuellt med bromsservice.

  • Någon form av oljud från bromsarna
  • Bromsarna tar inte som de ska
  • Att använda handbromsen stoppar inte bilen helt
  • ABS-lampan har börjat lysa

Du är välkommen att kontakta oss på Supreme Autoservice i Malmö, om du behöver vägledning. Vissa problem med bromsarna kan vara akuta och kräva omedelbara åtgärder som ett bromsbyte. Andra problem är inte lika allvarliga, men det är svårt att veta innan bromssystemet har felsökts.

Supreme utför en bromsservice i Malmö


Bromsservice eller bromsbyte hos Supreme Autoservice

Upplever du att något inte står rätt till med bromsarna går det utmärkt att vända sig till vår professionella bilverkstad i Malmö. Vår erfarna personal har lång erfarenhet av olika bromssystem och ABS. Att köra utan fungerande ABS är en stor säkerhetsrisk. Bokar du en tid hos oss kan vi göra en datafelsökning eller en manuell felsökning (vanligt för äldre bilar). I vissa fall använder vi båda metoderna.

Om du redan har fått 2:or från bilbesiktningen angående bromsarna, kan vi se till att bristerna åtgärdas. Anlita oss om du vill serva dina bromsar eller göra en bromsbyte i Malmö. Då kan du lita på dina bromsar till 100 % om du hamnar i ett utsatt läge.