En dragkrok på bilen kan vara oumbärlig i många fall. Du kanske vill åka på husvagnssemester, ta upp båten eller dra något på släp. Vi på Supreme Autoservice kan hjälpa dig med monteringen där både 7-polig elsats, monteringsarbete och efterkontroll ingår.

Dragkrok

Olika dragkrokar lämpar sig för olika bilar och du kan välja mellan en fast och en avtagbar krok. Vi hjälper dig att hitta rätt genom att du anger bilmodellen så att vi kan koppla samman den med exakt rätt dragkrok - alltid till ett fast pris. Monteringar utförs i Malmö med omnejd.

Kvalitetstillverkare av dragkrokar med garanti

På vår verkstad använder vi oss enbart av produkter från kvalitetstillverkare så att du aldrig ska behöva oroa dig på vägarna. Du erhåller dessutom en garanti, både på monteringen och på kroken i sig. Skulle ett senare problem dyka upp åtgärdar vi det omedelbart. Monteringen tar inte speciellt lång tid, och vanligtvis har du din bil samma dag.

Fast eller avtagbar?

Dragkrokar finns som fasta och avtagbara och här på Supreme Autoservice monterar vi antingen det ena eller det andra på din bil. Skillnaden är att den fasta är permanent och den avtagbara kan lossas vid behov när du inte vill ha den synlig. Våra proffsiga och erfarna mekaniker hjälper dig gärna i valet och kvalet. Kontakta oss eller be om en offert så går vi vidare därifrån!

Dragkrok

fr. 4995 kr

Avtagbart fr. 5995 kr
  • 7 polig elsats ingår
  • Monteringsarbete ingår
  • Funktionskontroll

  • Detta gäller för dem flesta bilarna. Kontakta oss för att kolla om din bil finns med i listan.