Supreme Autoservice Logo

Dragkrok Malmö

Vi erbjuder assistans med din dragkrok i Malmö med omnejd

En dragkrok på bilen kan vara oumbärlig i många fall. Du kanske vill åka på husvagnssemester, ta upp båten eller dra något på släp. Vi på Supreme Autoservice kan hjälpa dig med monteringen där både 7-polig elsats, monteringsarbete och efterkontroll ingår.
Suprema Autoservice hjälper dig montera dragkrok - Malmö.
Supreme Bilverkstad vägbeskrivning

Välkommen till Supreme Autoservice Bilverkstad

Öppettider:

Vi finns även på

Kvalitetstillverkare av dragkrokar med garanti

Olika dragkrokar lämpar sig för olika bilar och du kan välja mellan en fast och en avtagbar krok. Vi hjälper dig att hitta rätt genom att du anger bilmodellen så att vi kan koppla samman den med exakt rätt dragkrok – alltid till ett fast pris. Monteringar utförs i Malmö med omnejd.

På vår verkstad använder vi oss enbart av produkter från kvalitetstillverkare så att du aldrig ska behöva oroa dig på vägarna. Vi förstår vikten av en pålitlig dragkrok för din bil och strävar efter att ge dig den bästa servicen till ett överkomligt pris.

Du erhåller dessutom en garanti, både på monteringen och på kroken i sig. Skulle ett senare problem dyka upp åtgärdar vi det omedelbart. Monteringen tar inte speciellt lång tid, och vanligtvis har du din bil samma dag.

Fast eller avtagbar?

Dragkrokar finns som fasta och avtagbara och här på Supreme Autoservice monterar vi antingen det ena eller det andra på din bil. Skillnaden är att den fasta är permanent och den avtagbara kan lossas vid behov när du inte vill ha den synlig. Våra proffsiga och erfarna mekaniker hjälper dig gärna i valet och kvalet.

Dragkrok

fr.4995 kr
  • Avtagbar fr. 5995 kr
  • 7 polig elsats ingår
  • Monteringsarbete ingår
  • Funktionskontroll

Varför montera din dragkrok hos oss?

Erfarenhet och expertis

Att montera en dragkrok kräver rätt verktyg, kunskap och erfarenhet för att garantera säkerheten och funktionaliteten. Vårt team har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom montering av dragkrokar. Vi garanterar en säker och korrekt installation varje gång. Vår verkstad i Malmö är utrustad med avancerade verktyg och våra tekniker är välutbildade och har expertis inom olika bilmärken och modeller.

Oavsett vilken bil du kör, kan vi montera en dragkrok på den med precision och professionalism.

Effektiv montering

Vi förstår att din tid är värdefull, därför strävar vi efter att utföra monteringen snabbt och effektivt utan att kompromissa med kvaliteten. Oavsett om du behöver montera en dragkrok för personlig eller yrkesmässig användning, är vi här för att hjälpa till. Vi är stolta över att erbjuda inte bara högkvalitativa dragkrokar utan också en smidig och professionell monteringstjänst.

Kvalitet och hållbarhet

Våra dragkrokar är tillverkade av högkvalitativa material och levereras med en imponerande 5-års garanti. Det betyder att du kan lita på din dragkrok under lång tid framöver.

Boka din montering av dragkrok idag

Välkommen in till Supreme Autoservice för en professionell och pålitlig montering av dragkrok i Malmö. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, snabb service och garanterad kundnöjdhet. Kontakta oss idag för att boka din montering eller för mer information om våra tjänster. Med vårt engagemang för rätt service och kvalitet kan du lita på oss för att göra jobbet ordentligt, varje gång.

Vanliga frågor och svar

Måste man besiktiga bilen efter montering av dragkrok?

Ja, enligt lag måste bilen besiktigas efter montering av dragkrok. Detta är för att säkerställa att dragkroken är korrekt monterad och inte utgör någon fara för trafiksäkerheten. Vår verkstad följer alla regler och kan även hjälpa till med att boka en besiktning efter monteringen.

Vilka bilar får inte ha dragkrok?

Vissa mindre eller äldre bilmodeller kanske inte är lämpliga för att ha en dragkrok monterad. Det kan bero på bilens konstruktion, viktgränser eller andra faktorer. Innan du bestämmer dig för att montera en dragkrok är det bäst att konsultera din biltillverkares rekommendationer eller kontakta oss för rådgivning.

Vilken dragkrok ska jag köpa?

Valet av dragkrok beror på din bils modell och dina specifika behov. Vi rekommenderar att du väljer en högkvalitativ dragkrok som är kompatibel med din bil och som levereras med garantier för säkerhet och hållbarhet. Vår personal kan hjälpa dig att välja rätt dragkrok för din bil och dina behov.

Hur lång tid tar det att sätta på en dragkrok?

Tiden det tar att montera en dragkrok kan variera beroende på bilmodell, tillgänglighet av reservdelar och andra faktorer. Generellt sett tar det vanligtvis några timmar att montera en dragkrok på de flesta bilar. Vår verkstad strävar efter att utföra monteringen så snabbt och effektivt som möjligt, medan vi ändå säkerställer att arbetet görs korrekt och noggrant.
Läs mer om dragkrokar Dölj

Boka / begär offert hos vår bilverkstad

Våra tjänster