Hos oss på Supreme Autoservice kan du få hjälp om du behöver kontrollera och justera bilens hjulinställning. Vi har den kompetens och utrustning som krävs för att kunna balansera hjulen snabbt och effektivt till ett konkurrenskraftigt pris. Med korrekt hjulinställning förbättrar du bilens köregenskaper och säkerställer att dina däck inte slits ojämnt.

En bil efter en hjulinställning i Malmö

Tecken på att du behöver göra en hjulinställning på bilen

Ofta krävs det inte mer än att man råkar köra in i en trottoarkant eller att man kör över hål eller gupp i hög hastighet för att däckens hjulinställning ska förstöras. Med andra ord spelar inte din skicklighet som förare så stor betydelse för hjulinställningen, utan det handlar mer om otur eller rena tillfälligheter. När hjulinställningen har blivit rubbad kan obalansen visa sig på följande sätt:

  • Bilen drar åt vänster eller höger - När ratten befinner sig i neutral position ska bilen köra rakt fram. Upplever du att den istället drar åt något håll, finns antagligen ett problem med hjulinställningen.
  • Slitaget på däcken är ojämnt - Upptäcker du att däcken inte slits på ett jämt sätt är det läge att kontrollera hjulinställningen. Andra anledningar kan vara felaktigt lufttryck, men ofta beror det på att däcken inte är korrekt balanserade.
  • Känsla av instabilitet under kurvtagning - Märker du av att köregenskaperna har försämrats när du tar kurvor, finns risken att en obalans har uppstått. Då är det läge att lämna in bilen för att rätta till hjulinställningen.

Hjulinställning

1395 kr
  • Kontroll av chassi
  • Kontroll däcktryck
  • Hjulinställning

Prisvärd hjulinställning i Malmö

På Supreme Autoservice strävar vi alltid efter att erbjuda kostnadseffektiva lösningar för våra kunder. Vi förstår att kvalitet inte behöver betyda höga kostnader. Därför erbjuder vi bra, prisvärd hjulinställning i Malmö, utan att kompromissa med vår höga standard av service och teknisk expertis.

En bil efter en hjulinställning från Supreme Autoservice


Ta hand om bilen - en viktig investering

Att ta hand om bilen är en viktig investering för att slippa kostsamma påföljder som kan ske om åtgärder inte utförs direkt. En regelbunden hjulinställning förlänger däckens livslängd och förbättrar bilens prestanda. Det gör också styrningen säkrare.

Upplev skillnaden med rätt hjulinställning

Känslan av att köra en bil med rätt hjulinställning är ojämförlig. Bilen reagerar smidigt på varje rörelse i ratten, kör rakt fram och upplevs stabil även i kurvor. Dessutom bidrar rätt hjulinställning till en ökad livslängd på däcken genom jämnt slitage och till en förbättrad bränsleekonomi.

Vi är Malmös moderna bilverkstad utrustad med den senaste teknologin och branschledande expertis. Vi erbjuder snabba och effektiva tjänster som att åtgärda felaktig hjulinställning, allt för att möta dina bilbehov. Vårt åtagande är att ge bästa möjliga service, där din upplevelse står i centrum. Vi ser fram emot att ta hand om din bil.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hjulinställning?

Priset för en hjulinställning varierar beroende på bilmodell och märke, men vi på Supreme Autoservice strävar efter att erbjuda de mest konkurrenskraftiga priserna i Malmö. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Hur vet jag om jag behöver göra en hjulinställning?

Om din bil drar åt ena sidan när du kör rakt fram, om däcken slits ojämnt, eller om du känner en instabilitet när du tar kurvor, kan detta vara tecken på att du behöver göra en hjulinställning. Kontakta oss om du upplever något av dessa symtom.