Upplever du problem med väghållningen, dålig stötdämpning eller hör du konstiga ljud från fram- & bakvagn? Kanske har du redan fått 2:or på besiktningen? Att ha felaktiga inställningar eller uttjänta bildelar innebär en stor säkerhetsrisk. Hos oss på Supreme Autoservice i Malmö kan du få professionell hjälp.

En framvagn på en bil från Supreme Autoservice

Fram & bakvagn bör kontrolleras med jämna mellanrum

Som bilägare är det ingen nyhet att ju mer bilen används, desto mer slitage uppstår. Det gäller inte bara på däck och motor, utan även på bussningar och leder. Olika vagninställningar kan dessutom rubbas om du till exempel kört på dåliga vägar eller råkat ut för någon mindre incident med ditt fordon.

Genom att låta en välutbildad bilmekaniker se över eventuella fel och brister finns mycket att vinna. När fram- & bakvagn är i gott skick kan du räkna med bättre väghållning, bättre körkomfort och bättre säkerhet. Om du inte agerar i tid kan ett problem istället utvecklas och bli ännu värre. Här följer en punktlista med några typiska tecken på att något inte stämmer med fram- & bakvagn:

  • Stötdämpningen fungerar inte som den ska
  • Du hör oljud som verkar komma från området
  • Det glappar mellan olika delar i fram- & bakvagn
  • Bilen har fått sämre väghållning

Många av våra kunder har redan fått 2:or på besiktningen och det är långtifrån ovanligt att behöva åtgärda något med fram- & bakvagn, till exempel bussningar som blivit dåliga.

Supreme Autoservice hjälper dig med fram- & bakvagn

I vår moderna bilverkstad i Malmö har vi lång erfarenhet av att göra felsökningar och hantera alla tänkbara problem med fram- & bakvagn. Har du redan en 2:a från besiktningen ser vi till att du får din brist åtgärdad. I slutändan handlar det om att din bil ska vara säker och ha en god körförmåga. Bra stötdämpning är till exempel viktigt för körkomforten. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om vår tjänst eller boka en tid.

Hur en framvagn och en bakvagn ser ut