Supreme Autoservice Logo

Växellåda Malmö

Fixa din växellåda hos oss i Malmö med omnejd

Det är inte ovanligt att du som bilägare någon gång kommer stöta på problem med din växellåda. Saker som väger in är bilmodell, körstil och givetvis det naturliga slitage som uppstår över tid. Har du tur kanske växellådan klarar sig under bilens hela livstid, men i andra fall kan den slitas ut efter bara några år.
En närbild på en växellåda i Supremes bilverkstad
Supreme Bilverkstad vägbeskrivning

Välkommen till Supreme Autoservice Bilverkstad

Öppettider:

Vi finns även på

Symptom på att det är fel på växellådan

Vi på Supreme Auto i Malmö har hjälpt många kunder att åtgärda problem med växellådan. Vår rekommendation är att inte vänta för länge. Dels finns säkerhetsaspekter och dels kan ett mindre problem fortsätta att utvecklas och rentav leda till ett motorhaveri. Regelbunden service är ett bra sätt att förlänga livslängden för växellådan.

Märker du att någonting inte står rätt till med växellådan måste du ta situationen på allvar. Att vänta för länge kan leda till att problemet förvärras och att reparationen därmed blir mycket dyrare. Nedan följer några typiska tecken på att din bils växellåda bör felsökas.

En växellåda i Supreme Autoservice bilverkstad

Ibland märks problem tydligast vid växling och annat visar sig under körning. Olika konstiga reaktioner och ljud från bilen är något man måste vara uppmärksam på som bilägare. Risken finns att det är relaterat till växellådan.

Supreme Autoservice löser problem med din växellåda

För vanliga fel som slirande koppling kan vi ofta lämna ett pris direkt över telefon. I andra fall är det lämpligast att lämna in bilen så att vi kan genomföra en fullständig felsökning. På Supreme Auto har vi lång erfarenhet av att reparera eller byta ut växellådor i Malmö. Hos oss erbjuds du en kostnadseffektiv lösning där du kan vara säker på att arbetet håller hög kvalitet. Kontakta oss om du vill veta mer om vår tjänst.

Boka / begär offert hos vår bilverkstad

Våra tjänster